Fynbus NY køreplan

Mange busruter får nye køreplaner til skolestart

De fleste lokal- og uddannelsesruter på Fyn får nye køreplaner inden elever og studerende starter igen efter sommerferien. Desuden får tre af Odenses bybusruter og regionalrute 150 mellem Odense og Kerteminde nye køreplaner 6. august.

De fleste passagerer vil kun opleve mindre ændringer, når mange busser får nye køreplaner efter sommerferien.

De regionale uddannelsesruter bliver tilpasset til ændrede mødetider på diverse uddannelser, eller for at sikre, at busserne er fremme til tiden om morgenen. På enkelte ruter er nogle eftermiddagsafgange fjernet, da meget få passagerer benyttede dem.

Lokalruterne, som for det meste kører til og fra folkeskoler rundt omkring på Fyn, er justeret efter hvor eleverne bor og hvornår de skal møde. Ruterne begynder at køre mellem 9. og 16. august, afhængigt af, hvornår de enkelte kommuner vælger, at eleverne skal begynde igen efter ferien.

I Assens Kommune sker der lidt større ændringer, da kommunen har ændret skolestrukturen og lukker skolerne i Dreslette og Skallebølle. Det betyder, at en del ruter nu kører anderledes.


Også ændringer i Odense

Passagerer i Odense slipper for de store ændringer i denne omgang. Det er kun rute 41-44, 51-53 og 72, der får nye tider.

På rute 41-44 kommer der flere afgange til og fra Syddansk Universitet. Desuden holder busserne nu på østsiden af universitetet, da et stykke af Campusvej er spærret pga. letbanebyggeriet. Rute 51-53 og 72 er tilpasset, så det bliver lettere at skifte og komme mellem Agedrup/Bullerup og Rosengårdcentret.

Regionalrute 150 mellem Odense og Kerteminde får justeret tiderne for at gøre køreplanen mere præcis.

De kommende køreplaner kan findes på FynBus.dk og på Rejseplanen. De trykte køreplaner kan findes i kundecentrene og i busserne.


Med venlig hilsen
FynBus

Til redaktionen:
Mere information: Mikkel Henriksen, Kommunikation, mmh@fynbus.dk, 30 67 44 26.