;

HHX-cup 2015

Resultatet af runde 2

Årets HHX-cup er i fuld gang og efter de to første runder ser stillingen allerede tæt ud.

I første runde var fodbold disciplinen der blev dystet i, og i anden runde kæmpede de 3 årgange om point og prestige i håndbold.

Efter en hård runde sluttede de 6 klasser således efter 2. runde:

Resultat af runde 2.png

En meget symmetrisk stilling efter en intenst og tempofyldt 2. runde. Som det ses er 3. årgang repræsenteret både i top og bund i denne disciplin. Stærkt at se de to 1. års-klasser ligger sig i toppen, med HH3 Inn i front.

2. årgang kæmpede forbilledligt med stærke repræsentanter. Det rakte til pladserne som 4 og 5 efter 2. runde.

Den samlede stilling

Den samlede stilling ser derfor sådan ud:

Samlet stilling efter runde 2.png

Pladsen som 1 er indtil videre fastholdt af HH3 inn, der med endnu en runde med maximum point gav en føring med 60 point. Skarpt forfulgt er de af HH1 mk, der igen klarede sig næstbedst og hentede igen 25 point i runde 2.

Finansieringsklassen fra 2. år må dog se sig slået af 1. årgangsklassen med samme linje, da det lykkedes at få 5 point mere end den ældre årgang i runde 2.

I bunden af tabellen er det totalt lige efter 2. runde af årets HHX-cup. Med 15 point hver har både HH2 mul og HH3 glo, dog stadig al mulighed for at skabe sensationen og snuppe en sejr samlet set.

Nyt i HHX-cup 2015

I HHX-cup 2015 er der fra start lagt op til 3 runder, med mulighed for en alt afgørende afslutning.

Hvad der skal ske i runde 3, som kan være alt afgørende og vende helt om på den nuværende stilling får du mere at høre om i det nye år. Indtil da må du holde et vågent øje med hjemmesiden og facebook.